Bedrijven & industrie

HVAC & Sanitair

Optimale werkomstandigheden dankzij uw binnenklimaat

HVAC en sanitair voor bedrijven en industriële gebouwen is complexe materie met een grote impact. Niet alleen is het binnenklimaat belangrijk voor de gezondheid van de medewerkers, het uit zich ook in de productiviteit. Dankzij de voorzieningen van B-Tech Group geniet uw bedrijfsgebouw van een optimaal binnenklimaat en de best mogelijke werkomstandigheden.

De Engelse term HVAC staat voor heating, ventilation en airconditioning. Het spreekt dus voor zich dat we met B-Tech Group verwarming, ventilatie en aircosystemen installeren. We doen dit echter niet zomaar, maar tekenen eerst een strategisch plan uit op maat van uw bedrijf. De nodige installaties hangen namelijk sterk af van het type bedrijf en de omvang van het gebouw.

Daarnaast kan u ook op ons rekenen voor de installatie van alle sanitaire voorzieningen voor uw werknemers en (eventuele) bezoekers. Wij installeren bovendien niet zomaar sanitair voor bedrijven, maar mikken steeds op een maximaal comfort en optimaal hygiënische voorzieningen.