Bedrijven & Industrie | Particulieren

Beveiliging

Klanten van B-Tech Group kunnen op onze diensten rekenen voor diverse building technologies. Van elektrotechniek, automatisatie, HVAC en sanitair tot het voorzien van hernieuwbare energie. Daarnaast kan u ook voor uw volledige beveiliging op ons rekenen. Dit is mogelijk dankzij de uitstekende samenwerking met zusterbedrijf Wellens Security Solutions.

Volledige beveiliging op maat van uw woning of bedrijf

Net zoals dat geldt voor B-Tech Group, zijn ook de diensten van Wellens Security Solutions beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kan u als particulier contact opnemen voor camerabewaking, een alarmsysteem, brandbeveiliging, toegangscontrole of videofonie bij u thuis. Hierbij maakt Wellens Security Solutions steeds gebruik van de meest moderne installaties en technieken.

Voor bedrijven zijn de mogelijkheden zowaar nog uitgebreider. Uiteraard kunt u ook uw zaak voorzien van camerabewaking en een alarmsysteem, maar er zijn nog verschillende andere opties. Zo kunt u kiezen voor toegangscontrole in uw bedrijfsgebouw, maar ook voor de parking. Last but not least zijn de innovatieve brandblussystemen die gebruikmaken van condensed aerosol. Dit systeem kan zowel lokaal als voor uw volledige gebouw toegepast worden en weet iedere brand snel en efficiënt in de kiem te smoren.

Voor een uitgebreide uitleg bij de verschillende diensten van Wellens Security Solutions kunt u uiteraard steeds een kijkje nemen op de website of vrijblijvend contact opnemen.

Voordelen van beveiliging via B-Tech Group

De intensieve samenwerking tussen B-Tech Group en Wellens Security Solutions biedt voor u als klant grote voordelen. U heeft namelijk één duidelijk aanspreekpunt voor alle technieken en beveiliging, terwijl de werkzaamheden ook perfect op elkaar afgestemd worden. Een efficiënte aanpak die een vlotte vooruitgang van de werken verzekert.

Wenst u meer te weten over de (bedrijfs)beveiliging via B-Tech Group?

Beveiliging Melle | Beveiliging Gent | Beveiliging