Blog

25.01.2024
B-Tech Group als domotica installateur (én meer)

Dankzij ons veelzijdig team is B-Tech Group uw partner voor alle hedendaagse gebouwtechnieken. Uiteraard maakt ook automatisatie daar deel van uit, daarom lichten we onze diensten als domotica installateur graag even toe.

Complete service als domotica installateur

De techniekers van B-Tech Group zorgen niet alleen voor de plaatsing van al uw elektrische voorzieningen en hernieuwbare energie, maar ook voor de bijhorende automatisatie. Op die manier maken we uw gebouw intelligent en energiezuinig.

Als domotica installateur kan u dan ook op een complete service rekenen. Wij maken de zekeringkast voor u in orde, zorgen voor de volledige configuratie, trekken leidingen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wij zorgen er van A tot Z voor dat alle voorzieningen voor een geslaagde en doordachte automatisatie aanwezig zijn. Dit doen wij vooral in bedrijfsomgevingen, zoals industriële sites en kantoorgebouwen, maar ook voor domotica in huis kan u ons contacteren.

Welke zaken u precies kan laten automatiseren door uw domotica installateur? De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Verlichting, verwarming, airco, zonwering, ventilatie, beveiliging, hernieuwbare energie en eventueel zelfs audiosystemen. Het kan allemaal perfect afgestemd worden op uw wensen en noden.

Thuis in alle moderne gebouwtechnieken

Door uw installaties automatisch te laten sturen, zijn ze alleen werkzaam wanneer het echt nodig is en kan u uw energieverbruik intelligent beheren. Het resultaat is dat u energiezuiniger aan de slag kunt én dat u kosten bespaart.

Niet alleen is B-Tech Group uw domotica installateur, ook voor alle aanvullende gebouwtechnieken kan u bij ons team terecht. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt nodig om alle technieken in uw gebouw helemaal op punt te zetten.

B-Tech Group als domotica installateur

B-Tech Group is gevestigd in Melle, vlakbij de Oost-Vlaamse hoofdstad Gent. Vanuit deze uitvalsbasis zijn wij actief in heel Vlaanderen. Ook voor projecten in andere provincies kunt u dus zeker een beroep doen op onze ervaren vakmannen.

Domotica installateur nodig voor uw project?
Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Automatisatie