Blog

27.02.2024
Feilloze installatie van al uw gebouwtechnieken

Wilt u een (bedrijfs)gebouw dat voorzien is van de meest moderne gebouwtechnieken? De vakmannen van B-Tech Group bieden u een complete service om zo tot een efficiënt én comfortabel eindresultaat te komen.

Complete aanpak voor uw gebouwtechnieken

De naam B-Tech Group verwijst niet voor niets naar het Engelstalige building technologies. Wij zijn dan ook uw partner voor de installatie van alle gebouwtechnieken. Opdrachtgevers kunnen ons rechtstreeks inschakelen, maar uiteraard werken wij ook graag samen met studiebureaus en hoofdaannemers. Op basis van uw plannen voorzien wij in dat geval een feilloze installatie van de gebouwtechnieken. Dit kan als onderdeel van een nieuwbouwproject zijn, maar ook bij totaalrenovaties.

B-Tech Group is gespecialiseerd in grootschalige opdrachten, bij bedrijven, scholen of andere instanties. Daarnaast is het ook mogelijk om ons bij particuliere werkzaamheden in te schakelen. De technische mogelijkheden bij bouwprojecten zijn tegenwoordig quasi oneindig geworden. Daarom is het aangewezen om samen te werken met een gespecialiseerde partner om deze technieken optimaal tot hun recht te laten komen.

Wat begrijpen we onder gebouwtechnieken?

Onder de term ‘gebouwtechnieken’ vallen alle technische installaties die bijdragen aan een efficiënt, gezond en goed werkend bedrijfsgebouw. Zo zorgen wij met B-Tech Group voor alle elektrotechnische installaties en plaatsen we volgens plan alle voorzieningen voor het sanitair en de HVAC. Zo voorzien wij de verwarming, airco en ventilatie perfect zoals voorzien in de plannen, afgestemd op de specifieke sector van de eindklant.

Kiest u voor energiebesparing en efficiëntie door in te zetten op automatisatie? Wenst u optimaal gebruik te maken van hernieuwbare energie? Ook hiervoor staan de installateurs van B-Tech Group paraat. En dankzij de samenwerking met zusterbedrijf Wellens Security Solutions bieden we daarnaast nog een complete service voor bedrijfsbeveiliging aan.

Samenwerking met B-Tech Group

Bent u als bouwheer, architect, studiebureau of bouwcoördinator betrokken bij een (ver)bouwproject en zoekt u een betrouwbare partner voor de installatie van uw gebouwtechnieken? Dan bent u bij B-Tech Group aan het juiste adres. Wij bieden een complete service en zijn vanuit onze uitvalsbasis Wetteren (Oost-Vlaanderen) in heel Vlaanderen actief.

Meer weten over onze gebouwtechnieken?
Neem nu contact op met B-Tech Group.

Gebouwtechnieken | Installatietechnieken | B-Tech Group